۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۳ تير

بازدید کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژه های دانشگاه اصفهان

کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن بازدید از پروژه های دانشگاه اصفهان با دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی و دکتر صفاری مشاور رییس دانشگاه در امور برنامه، بودجه و تشکیلات دیدار و گفتگو نمودند.


کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن بازدید از پروژه های دانشگاه اصفهان با دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی و دکتر صفاری مشاور رییس دانشگاه در امور برنامه، بودجه و تشکیلات دیدار و گفتگو نمودند.

  به گزارش وب سایت خبریuinews در نشست مشترک دکتر طالبی رییس دانشگاه و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور که با حضور دکتر میرخانی معاون اداری و مالی ، دکتر بابک صفاری مدیر دفتر برنامه و بودجه و تشکیلات دانشگاه اصفهان و کارشناسان دفتر فنی، در تالار دکتر رزمجو دانشگاه اصفهان برگزار شد ضمن ارایه گزارش هایی از پروژه های عمرانی، اداری و مالی دانشگاه اصفهان توسط دکتر میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه،گزارشی از دستاوردهای دانشگاه در حوزه برنامه و بودجه توسط دکتر صفاری ارایه و بر گسترش همکاری های دوجانبه و افزایش تخصیص اعتبارات به دانشگاه تاکید شد.

 

شایان ذکر است دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این دیدار ضمن اشاره به تاریخ تاسیس دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه اصفهان از سال 1325 با راه اندازی رشته بهیاری افتتاح شد. دانشگاه اصفهان از منظر آمایش عالی و عمرانی در سایت جدید از سال 1339 آغاز به کار نمود. تم اصلی این دانشگاه پزشکی بوده است.

سال 1365 علوم پزشکی از دانشگاه اصفهان جدا شد و همه ساختمان ها به آن ها تعلق گرفت و تنها چهار ساختمان سوله ای برای دانشگاه اصفهان باقی ماند که در آن زمان مجبور بودند رشته های علوم پایه و علوم انسانی را در آن جای دهند . بعد از جداسازی شروع به دریافت مجوز برای احداث دانشکده ها شدیم. اولین مورد ساختمان ادبیات بود که به دانشکده فعلی منتقل شد و ساختمان سوله ای به زیست شناسی تحویل داده شد. ساختمان بعدی کتابخانه مرکزی و سازمان مرکزی بود که بعد از جداسازی ایجاد شد. سال 73 ساختمان شیمی،سال 76 ساختمان فیزیک کلنگ زنی و سال 80 به بهره برداری رسید. بعد از آن دو طرح احداثی علوم تربیتی و زمین شناسی و زیست شناسی به صفر کاری رسید و در سال 92 بودجه احداثی آن ها تمام شد. دکتر طالبی در ادامه افزود: در سال های اخیر دانشکده علوم تربیتی با کمک خیرین و تسهیلات، زیست شناسی و زمین شناسی با تسهیلات و دانشکده مهندسی با کمک خیرین، دانشکده امور اداری و اقتصاد با کمک خیرین و بودجه های مستقیم درآمدهای اختصاصی ساخته شدند.

رییس دانشگاه تصریح نمود: از لحاظ آمایش اولویت اول ما گسترش رشته ها و دوره های مهندسی در مرحله بعدی بعضی از رشته های علوم انسانی و در نهایت بعضی رشته های علوم پایه است .

وی افزود: سال 92 حدود 12هزار دانشجو و امروز بیش از 16 هزار دانشجو داریم و اولویت ما تحصیلات تکمیلی با احتساب نسبت 45% به 50 % است.

دکتر طالبی ضمن بیان نیازهای کالبدی دانشگاه تصریح نمود: در حال حاضر نیاز به ساخت دانشکده الهیات،افزایش فضای کالبدی دانشکده امور اداری و اقتصاد و جغرافیا و مهندسی عمران و حمل و نقل هستیم. وی کمبود فضای آموزشی و همچنین کمبود فضای آزمایشگاه های تحقیقاتی را از مشکلات دانشگاه دانست که باید مورد توجه قرار گیرد .

دکتر طالبی همچنین افزود: با حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز بازی های رایانه ای در دانشگاه اصفهان راه اندازی و در سال 1398 اولین ساختمان ناحیه فناوری در این دانشگاه افتتاح شد.

رئیس دانشگاه اصفهان تاکید کرد: ناحیه نوآوری و فناوری ضمن این که در مالکیت دانشگاه است با کاربری نوآوری خود می تواند استارتاپ ها و شرکت های مختلف را در خود جای دهد. هدف ما تنها آموزش، پژوهش و کارآفرینی نیست، بلکه در سطحی بالاتر به اثرگذاری بر جامعه خود چشم دوخته ایم . دانشگاه نسل چهارم با هدف درآمیختگی فرهنگی با جامعه خود و گستره نیازهای جامعه اعم از فناورانه، اجتماعی و سایر نیازهای اساسی، سعی در حل مشکلات جامعه دارد.

رییس دانشگاه همچنین ضمن اشاره به ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه تصریح نمود: ایجاد کنسرسیوم مراکز علمی استان در حوزه محیط زیست، خوشه ملی سرمایه اجتماعی،خانه حکمت، اندیشکده آینده پژوهی،افزایش تعداد طرح های پژوهشی جهت حل مسائل جامعه و تنوع بخشی به کارفرمایان طرح های پژوهشی از جمله دستاوردهای ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه می باشد.

 

دکتر میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز ضمن تشکر از زحمات کارشناسان سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: دانشگاه اصفهان نزدیک به 15 سال است که هیچ طرح عمرانی مصوب نداشته و در این 8 سال اخیر نیز تنها بودجه تملک و دارایی مربوط به تعمیر و تجهیز بوده است. وی افزود: این موضوع تبیین و گزارش آن برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شد.

دکتر میرخانی در ادامه افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اصفهان با هدف ارایه خدمات پژوهشی به اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها و همچنین محققین و صنعتگران کشور و نیز سامان دهی به دستگاه ها و تجهیزات کلان آزمایشگاهی به منظور کاربرد بهینه دستگاه های تحقیقاتی در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی  دانشگاه در اردیبهش ماه سال 1382 در بخش زیر زمین ساختمان دانشکده فیزیک در فضای به مساحت 600 مترمربع تاسیس گردید.

وی در ادامه ضمن بیان امکانات و نجهیزات این آزمایشگاه تصریح نمود: با توجه به نقش آزمایشگاه مرکزی در تحقیقات علمی، کسب استاندارد های بین المللی در حوزه آزمون، آزمایشگاه مرجع و همکار شدن و ایجاد آزمایشگاه مشترک با صنعت یکی از مهم ترین مسایل و الزامات موضوع مکان و فضای محیطی آزمایشگاه می باشد. مکان فعلی آزمایشگاه مرکزی به لحاظ شرایط مکانی، ساختمانی، زیرساختی و ایمنی فضای مناسبی برای اهداف و همچنین روند فعلی خدمات نمی باشد و توسعه و ایجاد فضای جدید از اهمیت ویژه برخوردار است.

دکتر میرخانی در ادامه به تشریح پروژه مجموعه آزمایشگاه های مرکزی و تخصصی ساختمان علوم و فن آوری های نوین دانشگاه پرداخت و تصریح نمود: با پیشنهاد بخش آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور ، طرح اولیه آرمان گرایانه بود ، جهت بهینه سازی طرح برای دستیابی به فضاهای مورد نیاز کنونی در راستای اهداف دانشگاه های نسل چهارم و پنجم و مراکز مطالعاتی هایتک کشور،باطراحی گردید. اکنون با هدف اجرایی کردن این پروژه ساخت این مجموعه با زیر بنایی حدود 10 هزار متر مربع پیشنهاد شده است.

گفتنی است،  کارشناسان برنامه و بودجه کشور ،صبح روز دوشنبه 27 تیر ماه 1400 از دانشگاه اصفهان بازدید و با دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند. در این دیدار پس از ارایه گزارش های دانشگاه اصفهان، کارشناسان برتامه و بودجه سوالات خود را مطرح نمودند.

 

 

تاریخ:
1400/04/29
تعداد بازدید:
1051
منبع:
Powered by DorsaPortal