۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان برگزار شد
رییس دانشگاه اصفهان در مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده فیزیک ، مدیریت را تخصیص اقتدارآمیز ارزش ها و منابع دانست و بر این مهم تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین هرسیج رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن بیان فضایل امام حسین (علیه‌السلام)  اظهار داشت: یکی از القاب امام حسین(ع) ثار الله  است که از دو واژه «ثار» و «الله» تشکیل یافته که در زیارت عاشورا آن حضرت را با این لقب مورد خطاب قرارمی‌دهیم. ثارالله: یعنی کسی که طالب خون او خداست و انتقام از قاتلین او را خداوند خواهد گرفت. بدون تردید پرچم قرمز حسینی به عنوان نماد شهادت و ایثار با ظهور امام زمان(عج)به پرچم سبز مهدوی به عنوان نماد عدالت تبدیل خواهد شد.

دکتر هرسیج در ادامه ، دکتر قنبری را به عنوان رییس دانشکده فیزیک معرفی و از زحمات دکتر عبدی تقدیر به عمل آورد.

وی ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از اقتدار مشروع مدیران در پیشبرد امور محوله تصریح نمود: مدیران باید بعد از بررسی وضع موجود با استفاده از قدرت و منابعی که در اختیار دارند، برای رسیدن به وضع مطلوب سازمان، تلاش نمایند.

دکتر هرسیج همچنین تصریح نمود: خوشبختانه از بدو مسئولیت اینجانب به عنوان رییس دانشگاه، شرایط برای دیدار و گفتگو حضوری و ارتباط مستقیم با دانشگاهیان عزیز از طریق سایت و اتوماسیون اداری، فراهم شده است زیرا بر این باوریم که قبل از هر تصمیمی، نیازسنجی ها و مطالبات مردمی باید شناسایی و بررسی شود.

وی در ادامه افزود: اختلاف زمانی به وجود می آید که ما شاهد ندرت منابع باشیم و ندرت منابع است که نیاز به مدیریت دارد.

رییس دانشگاه افزود: مدیران با توجه به اقتدارشان باید منابع را عادلانه توزیع کنند و قدرت چانه زنی با مسئولین دانشگاه را داشته باشند.

دکتر هرسیج همچنین خواستار همدلی و همفکری اساتید این دانشکده برای تغییر وضع موجود به وضع مطلوب شد و بر این مهم تاکید نمود.

وی یکی از دلایل پیشرفت و توسعه شهر اصفهان را پذیرش و جذب نیروهای نخبه از سراسر کشور دانست و این مهم را یکی از دلایل ارتقا و توسعه این شهر نسبت به سایر شهرها قلمداد و اظهار امیدواری نمود که دانشگاه اصفهان نیز با جذب نخبگانی از سراسر کشور در افزایش توسعه و اقتدار دانشگاه سهم به سزایی داشته باشد.

دکتر محمدرضا عبدی رییس وقت دانشکده فیزیک که طی حکمی از سوی دکتر هرسیج رییس دانشگاه اصفهان، به عنوان رییس آموزش عالی شهرضا منصوب شده است نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از مصوبات کمیته ساختار به منظور راه اندازی دانشکده فیزیک و اقدامات دکتر رکنی زاده  به منظور تسهیل در شکل گیری این دانشکده اظهار داشت: علی رغم مصوبات کمیته ساختار، دانشکده فیزیک به این نتیجه رسید که وجود گروه های آموزشی می تواند تاثیر بیشتری در پیشرفت و توسعه آن داشته باشد.

وی ضمن تشکر از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده فیزیک،  انتخاب دکتر قنبری را به عنوان رییس دانشکده بسیار شایسته دانست و برای ایشان آرزوی توفیق و موفقیت نمود.

دکتر ابراهیم قنبری رییس دانشکده فیزیک نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد دکتر هرسیج اظهار داشت: اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان و محیط سازمانی از ارکان برنامه های راهبردی دانشکده هستند.

وی هر کدام از این ارکان را دارای زبان مخصوص خود دانست و تصریح نمود : زبان محیط از سایر زبان ها گویا تر است. به همین خاطر باید به زبان محیط اهمیت بدهیم و محیطی مناسب برای اعضای هیات علمی،کارکنان و دانشجویان فراهم کنیم.

دکتر قنبری در ادامه خواستار فهم و درک زبان ارکان مذکور شد و تصریح نمود: ایجاد جهت مندی و درک زبان گویای همکاران، ما را به سمت اهداف بزرگ تر رهنمون می کند

گفتنی است: مراسم معارفه و تکریم رییس دانشکده  فیزیک روز چهارشنبه 12 مرداد 1401  با حضور دکتر هرسیج رییس دانشگاه ،دکتر محمدپور مشاور رییس دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

1401/05/12