روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 01 مهر 1405
  • تاریخ انتشار : 1395/12/17 - 22:21
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سامانه جديد مجلات دانشگاه اصفهان راه اندازي شد

سامانه جديد مجلات دانشگاه اصفهان با حضور دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه ،دكتر امير رحيمي معاون پژوهش و فناوري ،مديران حوزه معاونت پژوهشي و جمعي از كارشناسان اداره انتشارات در محل تالار دكتر رباني دانشگاه اصفهان رونمايي شد.


سامانه جديد مجلات دانشگاه اصفهان با حضور دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه ،دكتر امير رحيمي معاون پژوهش و فناوري ،مديران حوزه معاونت پژوهشي و جمعي از كارشناسان اداره انتشارات در محل تالار دكتر رباني دانشگاه اصفهان رونمايي شد.

به گزارش وب سايت خبري uinews دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان در مراسم رونمايي از دو سامانه جديد" مجلات و پايان نامه" كه در حوزه معاونت پژوهش و فناوري راه اندازي شده بود، ضمن تقدير از زحمات كاركنان اين حوزه در به روز رساني و سرعت بخشي خدمات در بحث انتشارات اظهار داشت:به روز بودن انتشارات يك اصل است و خوشبختانه اقدامات انجام شده در حوزه معاونت پژوهش و فناوري نشان از چابكي و سرعت عمل در امور اين حوزه خصوصا در بخش انتشارات مي باشد. رئيس دانشگاه در ادامه همچنين ضمن اشاره به اداره انتشارات به عنوان يكي بهترين بخش هاي دانشگاه كه بهره وري بالايي دارد،توجه به آيين نامه ها جهت جلوگيري از تخلفات،انباشتگي مقالات، توجه به كيفي سازي و افزايش ضريب تاثير مقالات،استفاده از مقالات مدعو كه ضريب ارجاع بالايي دارند را مطرح و توجه به اين موارد را مورد تاكيد قرار داد.

شايان ذكر است دراين مراسم دكتر امير رحيمي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه نيز اظهار داشت: با راه اندازي سامانه جديد مجلات دانشگاه تمامي مراحل دريافت تا نمايه سازي مقالات به صورت الكترونيك انجام گرفته و اتاق توليد نشريات دانشگاه با استفاده از قابليت هاي نرم افزار امكان آماده سازي مقالات را در  كمترين زمان ممكن فراهم مي سازد. همچنين سامانه جديد امكان رويت پذيري بيشتر مقالات را فراهم نموده است.

دكتر رحيمي همچنين كيفيت محوري،استاندارد سازي حضور دانشگاه اصفهان به صورت يك برند در حوزه نشريات در سطح ملي،پايبندي به اصول،بازنگري فرايند ها و افزايش سرعت ارزيابي و انتشار،افزايش كيفيت مقالات منتشره،رويت پذيري بيشتر و بستر سازي جهت حضور در نمايه هاي معتبر را از اهداف عملكرد اداره انتشارات دانشگاه قلمداد نمود.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه در ادامه بيانات خود به مزايا و اقدامات در سامانه مجلات دانشگاه اشاره نمود و افزود: تغيير فرايند هاي انتشار و تعريف در سامانه جديد نشريات از دريافت تا نمايه سازي،راه اندازي اتاق توليد بخش نشريات،افزايش رويت پذيري وب سايت نشريات دانشگاه" راه اندازي سامانه با قابليت رويت پذيري بيشتر  افزايش متاتگ ها،انتشار متن مقالات در قالب HTML" و در نهايت درج تمامي اطلاعات و تكميل محتواي لينك هاي سامانه نشريات به زبان فارسي و انگليسي از مزاياي راه اندازي اين سامانه بوده است.

لازم به ذكر است در ادامه خانم سيده سميه سيدصالحي مسئول بخش نشريات نيز گزارش مبسوطي از عملكرد يك ساله اين بخش ارائه و در خصوص آسيب شناسي وضعيت نشريات و اقدام به كيفي سازي و نظارت مستمر ،اقدامات انجام شده در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي و برند سازي و ارتقا رتبه نشريات دانشگاه توضيحات لازم را ارائه نمود.

همچنين خانم زهرا ظهرابي مسئول بخش كتاب نيز به ارائه گزارش عملكرد يك ساله اين بخش پرداخت و براي چشم اتداز بخش كتاب براي سال آينده به مواردي مانند: معرفي داوران جوان مورد تاييد علمي و با مشغله كمتر براي داوري،همكاري گروه ها در پيگيري داوري ها به دليل ارتباط بيشتر،لحاظ نمودن امتياز خاص براي اعضا هيات علمي دانشگاه اصفهان در صورت داوري به موقع،ارسال بخشي از كتاب هاي ترجمه به داوري،تصميم گيري نهايي با حضور نمايندگان كتاب مورد بررسي، استفاده از امكانات الكترونيكي براي توزيع و فروش كتاب،مذاكره با مسئولين اداره ارشاد اصفهان براي كوتاه كردن فرايند مميزي،ارتقا امكانات و تجهيزات چاپ و در اختيار گرفتن افراد متخصص در زمينه چاپ و نشر با توجه به كمبود نيرو در چاپخانه اشاره نمود. 

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1395/12/17 22:21

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی