کتاب و کتاب خوانی مسیر گذر از کودکی تا بزرگسالی را هموار می کند
رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه اصفهان همزمان با فرارسیدن روز جهانی کودک، در ویژه برنامه کودک امروز؛ دانشجوی فردا تصریح کرد: کتاب و کتاب خوانی مسیر گذر از کودکی تا بزرگسالی را هموار می کند
به گزارش روابط عمومی، دکتر امید ذاکری کیش رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان در این مراسم اظهار کرد: با توجه به این که شعار دانشگاه اصفهان جامعه محوری و تمدن سازی است، یکی از گروه های هدف دانشگاه در جامعه کودکان هستند.
وی در ادامه افزود: از آنجا که به یقین کودکان امروز، دانشجویان و استادان و مدیران و به طور کلی خانواده های جامعه آینده ما هستند، مسیر گذر آن ها از کودکی به نوجوانی، جوانی و بزرگسالی بسیار مهم است؛ کتاب و کتاب خوانی می تواند این مسیر را با آگاهی و ژرف نگری بیشتری همراه نماید.
دکتر ذاکر تصریح کرد: علاوه بر این کتاب می تواند در آشنا کردن کودکان با ارزش های اجتماعی، چالش ها و مسائل اجتماعی، تقویت قدرت استدلال و پرسش گری آن ها بسیار موثر باشد. همچنین کتاب می تواند کودکان را در درک عمیق محیط پیرامون و در نهایت تصمیم گیری بهتر و درست ترکمک کند.
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در ادامه تبیین کرد: با تکیه برهمین اصول، دانشگاه اصفهان و کتابخانه مرکزی دانشگاه با همکاری مجتمع مدارس دانشگاه، با دعوت از انتشارات معتبر حوزه کودک تلاش می کند به خواست خداوند متعال مسیر آگاهانه تری را برای کودکان عزیز سرزمینمان فراهم کند.
وی یادآور شد: علاوه بر این، هدف درازمدت کتابخانه دانشگاه و مجتمع مدارس این خواهد بود که یک کتابخانه تخصصی در حوزه کودک و نوجوان داشته باشد. امیدوارم با تحقق این امر دانشگاه اصفهان بتواند با ایجاد رشته های تخصصی مرتبط با کودک و نوجوان از ظرفبت های ارزشمند علمی خود در جهت رشد و ارتقای کودکان امروز که دانشجویان فردای ما هستند قدم های اساسی بردارد.
گفتنی است،همزمان با فرارسیدن روز جهانی کودک، ویژه برنامه «کودک امروز؛ دانشجوی فردا» همراه با جنگ شادی، قصهگویی، تئاتر و معرفی کتاب، صبح روز، 17 مهرماه با حضور 300 نفر از دانشآموزان دختر و پسر و با حضور نمایندگان ناشران برگزیده کتاب کودک، دکترحسین هرسیج رئیس دانشگاه أصفهان، معاون پژوهش و فناوری، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست در سالن همایش های پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد.





